Onze oplossingen. Wat wij maken: modules en plugins


Adresaanvuller PrestaShop Module

De klant hoeft alleen de postcode en het huisnummer in te vullen, de rest wordt aangevuld. Deze module zorgt ervoor dat het correcte adres geladen wordt voor de klant. Zo voorkom je leveringen aan een verkeerd adres. De gegevens worden opgehaald uit de BAG postcode database en is 100% nauwkeurig.

Leer meer over Adresaanvuller

WSSN synchronisatie PrestaShop Module

Deze PrestaShop module zorgt voor de synchronisatie van de orders naar WSSN (Webshop Service Nederland). Hiermee kan je vol-automatisch de logistiek van je webwinkel afhandelen.

Leer meer over WSSN synchronisatie

AfterPay module PrestaShop PrestaShop Module

Deze AfterPay module voor PrestaShop zorgt een naadloze betalingservaring voor de klant. De volledige afleidingloze betaalpagina zal de conversie van je shop verhogen.

Leer meer over AfterPay module PrestaShop

Real Search Suggestions PrestaShop Module

Echte spellingcorrecties en suggesties op basis van producten uit je shop. Je kent het wel van Google Bedoelde u: accessoires Deze PrestaShop module maakt suggesties als: skurt >> skirt assessoires >> accessoires noppefoly >> noppenfolie

Leer meer over Real Search Suggestions

TLogistics Synch PrestaShop Module & WooCommerce Extension

Deze module maakt het mogelijk om orders door te sturen naar TLogistics Fulfilment Solutions. Zo automatiseer je het logistieke gedeelte binnen de webshop.

Leer meer over TLogistics Synch